APK
De jaarlijkse APK (keuring) wordt uitgevoerd met moderne geavanceerde apparatuur waardoor de keuringen snel maar zeer deskundig uitgevoerd worden.

LPK
Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht.
Voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.
Wij zijn aangesloten bij het LPK Keurmerk en de gecertificeerde keurmeesters die de keuring uit kunnen voeren zodat de laadklep na de keuring weer voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de RAI/FOCWA LPK checklist.

Tacho

Een tachograaf is verplicht in ieder motorvoertuig boven 3500 kg of een combinatie van bedrijfsvoertuigen boven 3500 kg. U bent verplicht om zo’n tachograaf iedere 2 jaar te laten ijken.  De medewerkers van ETTC Veendam zijn gecertificeerd voor het ijken van zowel analoge als digitale tachografen. Tevens beschikken we over geavanceerd ijkapparatuur waarmee alle voorkomende merken tachografen kunnen worden geijkt.